HATAY / DEFNE - Çekmece Şehit Türkmen İlkokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİNE TÜM VELİLERİMİZİ VE MAHALLE HALKINI BEKLİYORUZ.ETKİNLİKLRERİZ SABAH 08:30'DA BAŞLAYACAKTIR.

Mrt

MEB 100 Geleneksel Çocuk Oyunu Videosunu Yayınladı.

MEB tarafından okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik belirlenen 100 geleneksel çocuk oyununun nasıl oynandığını içeren Yüz Yüze 100 Çocuk Oyununun videoları EBA'ya yüklendi. Hazırlanan videolara EBA Platformuwww.eba.gov.tr adresinde yer alan 'kütüphane' başlığı altındaki 'eğlence ve oyun' sekmesi seçeneği üzerinden erişilebiliyor.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlerin 2024 yılı yer değiştirme takvimi açıklandı.

2024 İL İÇİ ATAMA TAKVİMİ

Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değişikliği 13-20 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. İlişik kesme ve göreve başlama işlemlerinin 17 Haziran 2024 tarihinden itibaren yapılması bekleniyor.

2024 İL DIŞI ATAMA TAKVİMİ

İller arası isteğe bağlı yer değişikliği 3-9 Haziran tarihleri arasında yapılacak. İlişik kesme ve göreve başlama işlemlerinin 17 Haziran 2024 tarihinden itibaren yapılması bekleniyor.

2024 ÖZÜR GRUBU ATAMA TAKVİMİ

Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değişikliği 1-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Defne İlçe Zümre Toplantıları 08.02.2024 Perşembe günü yapılacaktır. Okul Zümre Başkanlarına Duyurulur.

2023-2024 BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA VE YERLEŞTİRME TAKVİMİ

Ekm

Genel kurul, birlik yönetim kurulunun davetiyle her yıl en geç Ekim ayının sonuna kadar; yeni açılan okullarda ise okul müdürünün daveti üzerine okulun açıldığı tarihten itibaren en geç iki ay içinde okulda toplanır.Genel kurul toplantılarının yeri, zamanı ve gündemi en az onbeş gün önceden üyelere elden yazılı olarak bildirilir, okul ilan panosu ile okulun internet sayfasında duyurulur.