HATAY / DEFNE - Çekmece Şehit Türkmen İlkokulu

2023/2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul-Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 15/10/2023 Pazar Günü Saat 10:00'da Okulumuzda Yapılacaktır.Toplantıya Tüm Velilerimiz Davetlidir.

Genel kurul, birlik yönetim kurulunun davetiyle her yıl en geç Ekim ayının sonuna kadar; yeni açılan okullarda ise okul müdürünün daveti üzerine okulun açıldığı tarihten itibaren en geç iki ay içinde okulda toplanır.Genel kurul toplantılarının yeri, zamanı ve gündemi en az onbeş gün önceden üyelere elden yazılı olarak bildirilir, okul ilan panosu ile okulun internet sayfasında duyurulur.

GÜNDEM                                                                                                                                                                                                                                                        1.Açılış ve yoklama.                                                                                                                                                                                                                                      2.Saygı duruşu ve istiklal marşı.
3.Gündem maddelerinin okunması.4.Divan başkanı seçimi.5.Yazman seçimi(2 kişi)6.Okul Müdürünün Konuşması.7.Yönetim Kurulu adına konuşma.8.Denetim Kurulu adına konuşma9.Hesapların ibra edilmesi(aklanması)10.Tahmini bütçenin okunup kabul edilmesi.11.Yeni Yönetim Kurulu seçimi(5 asil 5 yedek)12.Yeni Denetim Kurulu seçimi(1 asil 1 yedek)13.Yönetim Kuruluna Harcama Yetkisi Verilmesi.14.Dilek ve temenniler.15.Kapanış.

Yayın: 06.10.2023 - Güncelleme: 06.10.2023 00:12 - Görüntülenme: 35